Overnatting

Dønna Rorbuer Bøteriet AS

Leiligheter, Rorbuer og Rom

 

Ring oss på telefon 75054920 eller ta kontakt på mail/facebook ang. bestilling. 

Det også mulighet å kobble på strøm til Camping og Båt, ring oss for mer info.

Leiligheter

 

Vi har 4 leiligheter i eget bygg. Leilighetene på Bøteriet har unike navn, her vil du finne: Ringen, Erlingbrygga, Rognefjord og Spannholm. De fleste av Leilighetene er oppkalt etter gamle båter som var ofte å se både på Dønna og på Bøteriet da det var et nothus.

 

  • Soverom: 2 med 4-5 sengeplasser
  • Sovesoffa
  • Areal: 50

 

I leilighetene finner du:

WiFi, Tv, Sengetøy, håndkle, Stekeovn med plater, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Micro, Ulike kjøkkenredskaper, Spisebord, Soffagruppe, Dusj + WC og Egen altan med sitteplasser mot havet og fjellene.

 

Fra  1950,-

Leiligheter

 

Vi har 2 leiligheter over restauranten. Leilighetene på Bøteriet har unike navn, her vil du finne: Åkerøy og Skarven. De fleste av Leilighetene er oppkalt etter gamle båter som var ofte å se både på Dønna og på Bøteriet da det var et nothus.

 

  • Soverom: 2 med 4-5 sengeplasser
  • Sove alkove i ene leiligheten

 

I leilighetene finner du:

WiFi, Tv, Sengetøy, håndkle, Stekeovn med plater, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Micro, Ulike kjøkkenredskaper, Spisebord, Soffagruppe, Dusj + WC og altan mot havet.

Fra 1950,-

Rom med familieseng

 

Vi har 4 rom over Bøteriet. Rommene på Bøteriet har unike navn, her vil du finne:  Polarbris III, Vendela, Lundstøsjær og Silden. De fleste av Leilighetene er oppkalt etter gamle båter som var ofte å se både på Dønna og på Bøteriet da det var et nothus.

 

  • Sengeplasser: 2-3
  • 1 rom + Dusj og WC
  • Liten sittegruppe

 

Amenities:

WiFi, sengetøy, håndkle, Dusj + WC. Utsikt mot fjell og hav. Felles kjøleskap i gang og muligheter for å koke vann og kaffe.

 

Priser:

950,- Enkel

1200,- Dobbel 

1950,- for 3

Fra 950-1950,-

Telefon: 75054920

Mail: boteriet@yahoo.no

Følg oss på facebook

Copyright © Dønna Rorbuer Bøteriet AS 2018.